Bästa serierna hbo 2018
theresewickman

kärcher ångtvätt sc3 premium test Therese Wickman

Annons

försvara sig mot hund

anlände på engelska Har du haft en fin första advent?

kungliga tennishallen öppettider gratulera på tyska När barnen kom hem nu i eftermiddags så satte vi igång direkt med att dra fram det sista julpyntet, granen får dock vänta fram till Lucia någon gång, men små tomtar fler stjärnor osv kom fram så nu är det julkänsla delux här hemma..

allaway centraldammsugare tillbehör Inget kunde heller undgå dom små nyfikna ungarna att jag fått upp alla paket i årets Adventskalender, så efter julstöket fick dom självklart öppna sina paket. Som dom längtat efter denna dagen och till på Torsdag då det är första December och nedräkningen fram till Julafton börjar på allvar 🙂

blåmärke inne i magen

skyddsvärnet lediga jobb göteborg Efter vi pyntat hörn & vrå & öppnat paket så satte barnen igång med att dekorera årets pepparkakshus medan jag slängde ihop en saffranskaka till kvällens adventsfika som vi avnjöt framför den gamla julkalendern Mysteriet på Greveholm. Efter fyra avsnitt ville barnen se fler, fler och fler, men då klockan drog iväg så fick det blir natti natti och ladda för skola och förskolan i morgon igen.

underställ merinoull rea

behövs internationellt körkort i nya zeeland IMG_8637

frederic dardel université paris descartes IMG_8638

månen tur och retur del 2 IMG_8640

island på kartan

bestämt sig för

australien väder klimat Nu sover barnen gott i sina sängar & jag tänkte ta mig en skinkmacka med Julmust och sedan se en film innan sängen kallar!

antik jordglob barskåp Hoppas  du haft en fin dag!

helstekt fläskfile i ugn temperatur

kurser universitet umeå Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, ont under revbenen på vänster sida Och du har väl inte missat topplistorna, stycket skärhamn öppettider
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

yttre säkerhetskontroll däck

gängeviertel hamburg kontakt

politices kandidatprogram lund antagningspoäng

återhämtning influensa 2018

fläckar på tänderna av kaffe

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår handels stockholm antagningspoäng 2015
 1. Ylva

  svampinfektion män läkemedel Jag tycker du julpyntar alldeles för tidigt. Det är inte jul förrän om nästan fyra veckor. Julpyntet hinner bli dammigt och barnen är trötta på julen när den väl kommer. Till advent ska ljusstakar och stjärnor upp. Resten får vänta tills julveckan

  1. theresewickman
   theresewickman

   dölj från tidslinjen facebook Vilken tur att vi alla är olika och gör som man själv tycker är bäst 🙂 Här hemma tröttnar vi absolut inte på julen utan njuter av den enda fram till julafton… Dock slänger jag gärna ut alla julgrejor dagen innan Nyår, då är det nytt år och allt gammalt och juligt ska helst ut. Granen kan få vara kvar någon vecka till för den kommer inte in fören någon veckan innan Julafton!

Annons